Regulacijska tehnika Esbe

Črpalčni seti za talno ali radiatorsko ogrevanje
/files/www.veto.si/PONUDBA/6_REGULACIJSKA_TEHNIKA/crpalcni-set-esbe-gdf100.png

Lep dizajn ter vrhunska kvaliteta črpalčnih setov Esbe za vgradnjo v vsako kotlovnico. Na voljo so:

  •  Direktni črpalčni set
  • Črpalčni set s fiksno temperaturo
  • Mešalni  črpalčni set

Črpalčni seti omogočajo vgradnjo katerekoli obtočne črpalke (180 mm) ter izbiro pri vgradnji motornega pogona. Seti omogočajo tudi zamenjavo dovoda (levo/desno). Na voljo tudi razdelilniki Esbe.  

 

Komercialni katalog

 

 

Prehodni krogelni ventili z motornim pogonom
/files/www.veto.si/PONUDBA/6_REGULACIJSKA_TEHNIKA/prehodni-conski-ventili.jpg

Visokokakovostni 2 potni in 3 potni prehodni krogelni ventili z motornimi pogoni po izjemnih cenah!

Obe seriji ventilov s pogonom (MBA120 in MBA130) se uporabljata v ogrevalnih in hladilnih sistemih. Ventili, ki so izdelani iz medenine CW617N, zagotavljajo najvišjo zrakotesnost. Spoj ventila in pogona je izveden s kovinskim zatičem, ki omogoča varno, preprosto in hitro montažo/demontažo izdelka. 

Tehnična navodila:

 

 

Mešalni ventili in pogoni
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/mesalni-ventili-esbe.jpg

Nova generacija ventilov in pogonov zadosti vsem zahtevam po učinkovitih regulacijah ogrevanja in hlajenja. Ti so energetsko varčni, povečujejo udobje bivanja, predvsem pa ponujajo veliko možnosti uporabe. Esbe ventili so znani po minimalnem notranjem puščanju in so na meji skoraj 100% tesnosti. Vsi ventili so narejeni iz DZR medenine. Motorni pogoni so še hitrejši, močnejši, predvsem pa enostavni za montažo. Čvrsta povezava ventila in pogona zagotavlja izjemno dobro regulacijo.

 

vodič mešalni ventili

 

 

Lesna biomasa
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/lesna-biomasa-regulacija.jpg

Ogrevanje z lesno biomaso mora delovati učinkovito, ekonomično in okolju prijazno. Široka paleta izdelkov Esbe za program lesne biomase je namenjena učinkovitemu in optimalnemu polnjenju zalogovnikov, varovanju kotlov pred nizko povratno temperaturo, zagotavljanju hitre visoke zgorevalne temperature v kotlu, zagotavljanju učinkovitega izgorevanja skozi celoten cikel izgorevanja itd. Ogrevalnemu sistemu se tako poveča izkoristek, zmanjšajo se emisije nevarnih delcev za okolje ter obloge v kotlu. Sistem tako zahteva manj vzdrževanja, servisni posegi na kotlu so bolj redki.  

 

Komercialni katalog

Termostatski mešalni ventili
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/termostatski-ventil-esbe.jpg

Termostatski mešalni ventili za pripravo vode brez pomožne energije. Esbe serija termostatskih mešalnih ventilov ponuja rešitve tako za sanitarno vodo kot za talno ogrevanje. Osnovna zahteva pri sistemu sanitarne vode je njegova varna uporaba, ki vključuje preprečevanje dveh neprijetnih pojavov: legionele ter oparin.  

 

vodič termostatski mešalni ventili

 

Regulacije
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/temperaturni-regulator-ogrevanja-esbe.jpg

Esbe ponuja široko paleto regulacij, ki omogočajo velike prihranke pri energiji v primerjavi z ročnimi regulacijami. Investicija v tovrstne učinkovite regulacije se lahko povrne že v enem letu. Esbe regulacije zagotavljajo najvišje udobje in varnost obenem pa so zelo enostavne za vgradnjo ter uporabo.

 

Komercialni katalog

 

 

Linearni ventili in motorni pogoni
/files/www.veto.si/PONUDBA/6_REGULACIJSKA_TEHNIKA/motorni-pogoni-esbe.jpg

Esbe sistem linearnih ventilov in motornih pogonov ponuja več inovativnih rešitev za uporabo v toplotnih postajah centralnega in daljinskega ogrevanja/hlajenja ter v sistemih s toplo sanitarno vodo. Zagotavljajo natančno nastavitev in brezhibno delovanje vrsto let. 

 

vodič linearni ventili