Kotli na polena Windhager

   

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Klassik (13 - 30 kW)

 

Najnovejša izvedba uplinjevalnega kotla na polena s kar 99 prednostmi, ki v prvi vrsti prinašajo koristi uporabniku. Enako kot LogWIN Premium, je tudi peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN Klassik vrhunske kvalitete, ki obenem slovi po praktičnosti, prilagodljivosti ter robustni konstrukciji iz zelo obstojnih materialov. Kotel, ki izpolnjuje vse zahteve modernega ogrevanja, vas bo prepričal tudi z izjemno privlačno ceno. 

 


 

Kotel na polena Logwin premium

Uplinjevalni kotli na polena LogWIN Premium Touch (13 - 50 kW)

 

Windhager z izvedbo uplinjevalnega kotla na polena LogWIN Premium postavlja najvišje standarde sodobnega ogrevanja. Vrhunska tehnologija kotla vas enostavno navduši nad ogrevanjem na polena. Peč na drva za centralno ogrevanje LogWIN zagotavlja izjemno učinkovito, dolgotrajno, zanesljivo, varčno, prijazno do okolja in zelo udobno ogrevanje.

 


 

Kotli na polena Duowin

Kombinirani kotli na polena in pelete DuoWIN (4,3 - 30 kW)

 

DuoWIN s hibridno tehnologijo postavlja nove standarde kombiniranega ogrevanja na polena in pelete. Zagotavlja nepremagljivo učinkovitost, udobje ter še dodatno neodvisnost od ponudbe energentov.

 

DuoWIN je tudi do 25% bolj učinkovit v primerjavi s primerljivimi kombiniranimi kotli, saj ima izjemno optimizirano varčevanje energije pri delovanju obeh delov hibrida - peletnega kotla BioWIN 2 ter kotla na polena LogWIN Klassik.
 


 

Kotli na polena Stadlertvt

 

 

 

 

 

 

 

Uplinjevalni kotli na polena STADLER GT (20 - 30 kW)

STADLER GT je kotel na polena nove generacije. Kotel omogoča sodobno in varčno ogrevanje z lesno uplinjevalno tehnologijo.

 

Konstruiran je za kurjenje vseh vrst polen dolžine do 55 cm ali 33 cm. Izkoristek zgorevalnega procesa je preko 90 %. Kotel je konstruiran in izdelan v Sloveniji.

 

Inovativna konstrukcija kotla omogoča stabilen zgorevalni proces in doseganje odličnih zgorevalnih parametrov, ki so značilnost lesno uplinjevalnih kotlov. S kvalitetno izdelavo, vodenim zgorevalnim procesom in visokim izkoristkom kotel daleč prekaša konkurenco nižjega cenovnega razreda na trgu.