Vodovodni material

 

Krogelni ventili Bugatti
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/kroglicni-ventil-za-vodo-bugatti.jpg

Valvosanitaria Bugatti S.p.A. je vodilni italijanski proizvajalec krogelnih ventilov iz medenine za sanitarno vodo, plinske, solarne in hidro inštalacije. Vodovodni material iz proizvodnega obrata velikosti 9000 m2 v Castegnato (Brescia), je izdelan in testiran po strogih standardih UNI EN ISO 9001. Krogelne ventile ter vrtne pipe odlikujejo odlično razmerje kakovost/cena, lep dizajn ter enostavna montaža ter vzdrževanje. Z več kot 70 letno tradicijo in prometom 80 mio Eur je proizvajalec danes prisoten v 85 državah po celem svetu.


 

Drobni vodovodni material RM
https://www.veto.si/files/www.veto.si/otoki/vodovodni-material.png

Raccorderie Metalliche S.p.A. je mednarodno priznano podjetje, ki se nahaja na površini 71.000 m2 v Italiji, v provinci Mantova. Z več kot 40 letno tradicijo kot eden izmed vodilnih proizvajalcev v Evropi, proizvajajo kovinske varilne fitinge, varilni pribor, cevna držala, objemke, konzole, vijake ter drugi montažni pribor za vodovodne in ogrevalne sisteme. Zahvaljujoč izredni široki in kvalitetni ponudbi danes izvažajo svoj vodovodni material v več kot 50 držav po vsem svetu.
 

 

Industrijski ventili Brandoni
/files/www.veto.si/PONUDBA/8_INSTALACIJSKI_MATERIAL/Brandoni/brandoni-industrijski-ventili.png

Brandoni S.p.A. je italijansko podjetje ustanovljeno leta 1961 in po vsem svetu znano po proizvodnji industrijskih ventilov iz litega železa in drugih izdelkov za različna področja uporabe od ogrevanja, klimatizacije, pitne vode, plinskih inštalacij, industrijskih inštalacij, pomorstva…Podjetje usmerjeno v razvoj in kakovost njihovih izdelkov ima pridobljene številne certifikate kot npr. ISO 9001:2008, DVGW, EN 1717 – EN 12729, WRAS, SAGA, ICIM, EAC, GOST,….