26. junij, 2017
Premagajte vročinski val s klimo Emmeti

Poletje se je začelo, spopadamo se z visokimi temperaturami, vročinski val je tu, pred nami pa verjetno še 2 meseca poletne vročine. Če razmišljate kako bi se najbolje ohladili, predvsem pa ohladili prostore v katerih se zadržujete, predlagamo rešitev: nakup klimatske naprave Emmeti.

 

Klime Emmeti temeljijo na najnovejših smernicah in tehnoloških rešitvah, ki ponujajo visoko učinkovitost naprav in zagotavljajo pričakovano udobje uporabnikom. Različni modeli klimatskih naprav nudijo rešitve za vsak dom, javni, poslovni ali turistični prostor oz. večji objekt, pri čemer dosegajo visoke izkoristke in izpolnjujejo najnovejše predpise in evropske direktive.

 

 

STENSKE KLIMATSKE NAPRAVE ZA VSAK ŽEP
Emmeti stenske klimatske naprave z Inverter DC tehnologijo so cenovno dostopne in dosegljive širši množici. Na voljo so enojne, dvojne ali trojne klimatske naprave imenovane X-ECO Inverter. Naprave dosegajo A++/A+ energijsko učinkovitost, dolgo življenjsko dobo in tiho obratovanje. Razvite so skladno z evropskim strateškim načrtom 20/20/20, katerega cilj je 20% manj izpusta CO2, 20% večja uporaba energije iz obnovljivih virov in 20% prihranka primarne energije.


KLIMATSKA NAPRAVA, KI NIMA ZUNANJE ENOTE

Običajno moramo ob nakupu klime na pročelje zgradbe namestiti zunanjo enoto klimatske naprave. Vendar je nekaterim objektom prepovedano spreminjanje zunanjosti (spomeniško zaščitene zgradbe, hiše v starih mestnih jedrih…) oz. vgradnja zunanje enote ni možna, ali pa je ljudem škatla na fasadi preprosto moteča.

S klimatsko napravo Emmeti X-ONE se tem nevšečnostim izognemo, saj je naprava brez zunanje enote in tako predstavlja idealno rešitev za klimatiziranje objektov poleti in pozimi, kjer ni možnosti vgradnje zunanje enote ali kjer je že vgrajeno centralno klimatiziranje.

 

Več...

Cenik...

 

 

Več informacij o ponudbi klimatskih naprav Emmeti pridobite v trgovini 5 Fiver d.o.o., Radovljica