/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/ecl-elktricno-talno-ogrevanje.jpg

Električno talno ogrevanje nemškega prozvajalca ECL.

 

  • nizki stroški investicije
  • enostavno polaganje
  • hitra toplotna odzivnost
  • samo 2,5mm potrebne debeline
  • regulacija temperature z elektronskim termostatom s tipali temperature tal
  • ne onesnažuje okolja
icon link

Podjetje Herz d.d. je nastalo z združitvijo dveh uspešnih slovenskih podjetij - Unitasa in Kovine, ki imata dolgoletne izkušnje v kovinsko predelovalni industriji.

Podjetje UNITAS ARMATURE je bilo ustanovljeno leta 1933. Od takrat dalje se je z novimi investicijami in novo tehnologijo dvigovala raven kakovosti sanitarnih armatur UNITAS.
Podjetje KOVINA je bilo ustanovljeno leta 1951. Izdelki blagovne znamke KOVINA podjetja HERZ so plod lastnega razvoja in tehnologije, za katero veljajo evropski standardi, ki definirajo uporabnost in metode preizkušanja.

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/kronoterm-toplotne-crpalke.jpg

Vodilni izdelovalci toplotnih črpalk v Sloveniji in vsako leto jim zaupa več kot 6000 kupcev, kar jih uvršča na mesto vodilnega proizvajalca v Sloveniji. Izdelke v celoti izdelujejo v Sloveniji, izvažajo pa jih tudi na zahtevne evropske trge. Kot OEM proizvajalec dobavljajo naše proizvode tudi nekaterim zelo uspešnim in priznanim evropskim podjetjem s področja ogrevalne tehnike.

 

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/grundfos-logo_4.jpg

Letna proizvodnja več kot 16 milijonov črpalnih enot, uvršča Grundfos med vodilne proizvajalce črpalk v svetu. Obtočne črpalke za ogrevanje in klimatizacijo in druge centrifugalne črpalke za industrijo, oskrbo z vodo, kanalizacijo in doziranje so naši glavni izdelki. Danes je Grundfos največji svetovni proizvajalec obtočnih črpalk in pokriva približno 50 odstotkov svetovnega trga za te črpalke.

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/wilo.jpg

Ime Wilo je širom sveta sinonim za prvorazredno nemško kvaliteto. Naše črpalke in sistemi za ogrevanje, klimatizacijo, hlajenje, oskrbo z vodo, drenažo in odvodnjavanje se uporabljajo na vseh področjih javnega življenja, poslovnih, komunalnih in industrijskih objektih kakor tudi v individualnih stanovanjskih zgradbah. WILO SE je eden vodilnih proizvajalcev črpalk in črpalnih sistemov za ogrevalno, hladilno in klima tehniko, oskrbe z vodo in odstranjevanje odpadnih voda.

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/imp-pumps-logo.gif

Podjetje IMP Pumps d.o.o. je slovenski proizvajalec črpalk s sedežem v Komendi. Podjetje načrtuje, razvija, proizvaja, distribuira in vzdržuje črpalke in črpalne sisteme. Z dopolnilnim programom izdelkov strateških partnerjev se podjetje na trg umešča kot ponudnik celostnih rešitev. S pomočjo specializiranih znanj ponuja učinkovite rešitve, ki se nanašajo na transport tekočin. S tem zagotavlja ugodje v domačem okolju in optimalne delovne pogoje v industriji.

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/zilmet.png

Ekspanzijske posode Zilmet so primerne za vgradnjo v sisteme centralnega ogrevanja in sanitarne sisteme. Pokrov in ogrodje sta iz hladno valjanega jekla, membrana pa iz SBR gume.

 

Lastnosti:
- max temperatura: 70°C v posodi, 99°C v sistemu
- SBR guma (DIN 4807)

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/flamco.png

Skupina Flamco je del Aalberts Industries N.V.. Ukvarja se z razvojem, proizvodnjo in prodajo izdelkov za ogrevalne in hladilne sisteme. Prisotni so v več kot 70 državah. Podjetje Flamco vam nudi inovativne rešitve za stanovanjske in poslovne stavbe ter obnovljive vire energije. Glavni prostori podjetja se nahajajo na Nizozemskem. Proizvodne kapacite ima podjetje večinoma v Evropi.

icon link
/files/www.fiver.si/visuali in slike ostale/elkoflex_eder_ekspanzije.png

Elkoflex EDER raztezne posode Podjetje EDER je avstrijsko, srednje veliko podjetje, s 75 letno tradicijo. Kakovost izdelkov jamčimo z odgovornim delom, izvirnimi rešitvami podrobnosti, neprestano kontrolo in najmodernejšo proizvodno
tehnologijo. Številni patenti in atesti mednarodnih tehničnih inštitucij potrjujejo zgoraj zapisano.

icon link