Hranilnik in grelnik vode 

Grelniki sanitarne vode Sunsystem
/files/www.veto.si/PONUDBA/2.2-HRANILNIKI-IN-GRELNIKI-VODE/2.2.1.Sunsystem/grelnik-vode-sunsystem-swp-2n.jpg

Sunsystem proizvaja široko paleto kakovostnih grelnikov vode za pripravo tople sanitarne vode po izjemnih cenah. Vsi grelniki so izdelani iz izbranih materialov, so ustrezno zaščiteni proti koroziji ter opremljeni s kvalitetno izolacijo. 

 

Na voljo so:

  • Brez toplotnega prenosnika
  • Z enim toplotnim prenosnikom
  • Z dvema toplotnima prenosnikoma

 

Toplotni prenosniki omogočajo izkoriščanje virov obnovljive energije, kot denimo sončnih kolektorjev ali kotlov na lesno biomaso. Vsi toplotni prenosniki so zasnovani z veliko površino za prenos toplote, s čimer zagotavljajo visoko učinkovitost obratovanja. Na voljo so tudi grelniki sanitarne vode za sisteme s toplotno črpalko, ki vsebujejo toplotni prenosnik z dodatno, povečano površino.

 

Hranilniki in grelniki vode De Dietrich
/files/www.veto.si/PONUDBA/2.2-HRANILNIKI-IN-GRELNIKI-VODE/2.2.2. De-Dietrich/grelnik-vode-de-dietrich-bpb.jpg

Ponudba hranilnikov in grelnikov vode De Dietrich sledi najnovejšim dosežkom na področju razvoja modernih tehnologij. Najboljši izdelki omogočajo natančno prilagajanje dejanskim potrebam, bodisi gospodinjstvom, bodisi večjim poslovnim in industrijskim objektom.


Vsi izdelki so izdelani premišljeno, iz izbranih materialov in z najboljšimi rešitvami. Na voljo so grelniki in hranilniki številnih dimenzij, brez toplotnega izmenjevalca, z enim ali dvema toplotnima izmenjevalcema. Primerni so za vse vrste ogrevalnih sistemov. Na voljo so:


• Grelniki sanitarne vode
• Hranilniki ogrevalne vode
• Kombinirani hranilniki za ogrevalno vodo ter pripravo tople sanitarne vode